مجید حیدری عموی بهار در گفتوگو با فراز از بررسی پرونده در سازمان پزشکی قانونی تهران خبر داد. به گفته حیدری تمام کادر جراحی و رییس بیمارستان نادر چهری به این جلسه احضار شدند و به شکل محرمانه به سوالات پاسخ دادند. محمود مبلغی جراح بهار و دکتر نیازی متخصص بیهوشی با توجه به نقش کلیدی در جراحی از اصلیترین متهمان قصور پزشکی هستند. از سوی دیگر خانواده بهار به همراه وکیل آنها نیز در سازمان نظام پزشکی تهران حضور داشتند و به سوالات پاسخ دادند. حیدری همچنین به فراز گفت که حال بهار هیچ تغییری نکرده است.
به گفته حیدری با توجه به اعتراض این خانواده پرونده از کرمانشاه به تهران منتقل شد تا دوباره بررسی شود. او تاکید کرد: «ما خواستار بررسی عادلانه و شفاف هستیم. چراکه به نظر میرسد در شهرستان فشارهایی دراینباره وجود دارد و حتی پزشکان بهار ما را تهدید به شکایت کردند.» سازمان پزشکی قانونی اعلام کرده که گزارش نهایی را به قوه قضاییه ارسال خواهد کرد. پیش از این گزارش نادر چهری رییس بیمارستان بیستون به قصور پزشکی در این پرونده اعتراف کرده بود. چهری در گفتوگو با فراز گفت که مشخص شدن قطعی علل این اتفاق نیازمند بررسیهای تکمیلی است. به گفته عموی بهار تاکنون هر یک از دستاندرکاران این پرونده تقصیر را به گردن دیگری انداختند. بنابراین هنوز کسی نمیداند دقیقا در آن یک ساعت و نیم در اتاق عمل چه گذشته است که یک عمل ساده چشم منجر به کما رفتن دختر ۱۰ ساله شده است. اظهارنظرهای ضدونقیض مسئولان بیمارستان نیز همچنان ادامه دارد. چراکه مدیر بیمارستان ابتدا به خانواده گفته که اتاق عمل دوربین ندارد و بعد به خبرنگار فراز گفت که حافظه دوربین پرشده بوده است و فیلمها پاک شد.
بیشتر بخوانید:
قصور پزشکی دختر را به کما برد و جان پدر را گرفت
پیگیری فراز نتیجه داد؛ ورود دادستان کرمانشاه به ماجرای قصور پزشکی
به کما رفتن بهار اما تنها بخش این ماجرا نیست. پدر او حیدر حیدری نیز ۱۸ روز پس از به کمارفتن دخترش در حیاط بیمارستان ایست قلبی میکند و از دنیا میرود. عموی بهار در گفتوگو با فراز تایید میکند که برادرش بدون هیچ مشکل یا بیماری زمینهای همانجا در بیمارستان ایست قلبی کرده و از دنیا رفته است. حتی بعد از عمل بهار نیز بار دیگر اشتباه در روند درمان او رخ میدهد. به گفته عموی بهار مجید حیدری بهار دو بار عمل تراکئوستومی شده است. این عمل برای باز کردن راه تنفسی از گلو با لولهگذاری انجام میشود. اما عموی بهار میگوید که در این عمل هم اشتباه پزشکی رخ داده است. در فرآیند لولهگذاری پزشکان متوجه شدند که لوله کوتاه است و آن را خارج کردند و بعد دوباره بعد از چند روز بهار برای عمل تراکئوستومی وارد اتاق عمل میشود. حیدی میگوید که توجیه آنها برای اشتباه دوم این بوده که بهار نسبت به سن خود قد و گردن بلندتری داشته و لوله کوتاه آمده است. توجیهی خانواده حیدری به هیچ وجه نمیتوانند آن را بپذیرند.
بیشتر بخوانید:
بهار، ۵۸ روز در کما؛ همه در انتظار گزارش پزشکی قانونی هستند
در چینن شرایطی باید دید که پزشکی قانونی تهران چه گزارشی از این پرونده به قوه قضاییه ارسال میکند و قصور اصلی پزشکی متوجه کیست. آیا اشتباه شخصی رخ داده یا تجهیزات بیمارستان دچار اشکال شده است؟ اینها سوالاتی است که باید به آن پاسخ داده شود. آن هم درشرایطی که دادستان کرمانشاه ۴ آبان به این پرونده ورود کرد و گفت که به محض مشخص شدن موضوع اطلاعرسانی صورت خواهد گرفت. از سوی دیگر امام جمعه کرمانشاه به دادستان این شهر دستور داد که این اتفاق به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد. امام جمعه کرمانشاه همچنین تاکید کرد که رسیدگی به این پرونده باید با اطلاع رسانی شفاف و مستند باشد تا مردم آگاه شوند و اگر قصوری رخ داده باشد باید با مسببان برخورد قاطع و نتیجه به اطلاع مردم برسد.
اکنون افکارعمومی در انتظار گزارش پزشکی قانونی و رسیدگی شفاف قوه قضاییه به این پرونده هستند.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟